За нас

Компанията започва дейността си през 1996 година в производствена база специално
проектирана за производство на прозорци и врати от дърво и оборудвана с първокласни немски дървообработващи машини. Още от 1998 г. компанията е експортно ориентирана, когато започваме да изнасяме наша прадукция за САЩ, Русия и много страни от Западна Европа.

Нашият екип от може да ви помогне да определите специфичните изисквания за приложение и да препоръчаме подходящи конфигурации на дизайна, за да удовлетворим всеки вкус. Независимо от архитектурния стил на вашия дом или от вашите лични изисквания, ще бъдете ограничени само от въображението си, за да получите продукт, който е истинско произведение на изкуството.

„Качество“ и „внимание към всеки детайл“ са ключовите думи в нашата философия. Поради това наблюдаваме всеки процес от преработката на суровините до завършването на всеки продукт, за да се гарантира, че всеки един от тях е произведен съгласно установените стандарти и изисквания. Целта е да се отговори на нуждите на най-взискателните клиенти, за да се получи продукт, който надхвърля очакванията им.